Frankrijk

Montpellier - Paris Saint-Germain

In de Ligue 1 heeft PSG woensdag uit gewonnen van Montpellier. Nadat er in de eerste helft niet werd gescoord, trok PSG de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe: 3-1.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 55ste minuut tot Fabián Ruiz scoorde, met een assist van Hugo Ekitike, en zo PSG op voorsprong bracht.

Lionel Messi vergrootte de marge in de 72ste minuut met een assist van Ruiz.

Het doelpunt dat de score milderde naar 2-1 werd gemaakt toen Arnaud Nordin het doel vond voor Montpellier, op aangeven van Stephy Mavididi.

PSG 3-1 toen Warren Zaïre-Emery het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, op aangeven van Achraf Hakimi, in de 92ste minuut.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Montpellier één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl PSG twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

In de huidige stand heeft Montpellier 20 punten en staat op de veertiende plaats, terwijl PSG met 51 punten op de eerste positie staat.

De volgende speeldag speelt Montpellier op zondag 5 februari om 15.00 uur in een uitwedstrijd tegen Strasbourg. PSG ontvangt zaterdag 4 februari om 17.00 uur Toulouse.