Rampzalige avond Mbappé: twee gemiste penalty's én een blessure

Reacties

Ruim een maand geleden schoot Kylian Mbappé in de WK-finale nog drie keer raak vanaf de strafschopstip, woensdagavond was de Franse steraanvaller een stuk minder succesvol vanaf elf meter. In het competitieduel met Montpellier miste Mbappé twee penalty's.

Rampzalige avond Mbappé: twee gemiste penalty's én een blessure
© Ziggo Sport
Montpellier
Montpellier
1 - 3
PSG
PSG

PSG kreeg na negen minuten al een uitgelezen kans om op voorsprong te komen in het uitduel in de Ligue 1, toen de bal op de stip ging wegens vasthouden van Montpellier-verdediger Christopher Jullien. Mbappé verzuimde echter de score te openen. Dat terwijl hij zelfs nog een herkansing kreeg.

Mbappé stuitte in eerste instantie op doelman Benjamin Lecomte, maar de penalty moest worden overgenomen omdat de spelers van Montpellier te vroeg waren ingelopen. Bij zijn tweede poging koos Mbappé de andere hoek, maar raakte hij de paal. De rebound schoot hij vervolgens hoog over.

Zo was al snel duidelijk dat niet het de avond van Mbappé was. Tot overmaat van ramp moest de 24-jarige superster zich tien minuten na zijn gemiste strafschoppen ook nog laten wisselen met een blessure. Met Hugo Ekitiké als zijn vervanger moet PSG de klus in Montpellier zien te klaren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.