FC Utrecht - Excelsior

1 - 0
Expected goals2.3 - 0.1

Utrecht heeft de thuiswedstrijd tegen Excelsior in de Eredivisie woensdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de eerste helft gemaakt door Douvikas.

De thuisploeg kwam op voorsprong toen Anastasios Douvikas scoorde na 6 minuten, met een assist van Can Bozdogan.

Utrecht heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Excelsior twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Utrecht dit seizoen. De nederlaag was ook voor Excelsior de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil.

Utrecht staat nu op de zevende plaats met 29 punten, terwijl Excelsior op de dertiende plek staat met 19 punten.

De volgende speeldag speelt Utrecht uit tegen AZ, op zaterdag 28 januari om 21.00 uur. Excelsior speelt zondag 29 januari om 14.30 uur thuis tegen Ajax.