SC Cambuur - FC Volendam

FC Volendam heeft het niet makkelijk gehad in de Eredivisie met een serie van vier opeenvolgende nederlagen, maar na de 0-3 in de uitwedstrijd in het Cambuur Stadion tegen Cambuur heeft het team weer een punt binnengehaald.

KSC Grimbergen heeft het niet makkelijk gehad in eerste provinciale Vlaams-Brabant met een serie van vier opeenvolgende nederlagen, maar na de 2-2 in de uitwedstrijd tegen VK Liedekerke heeft het team opnieuw een punt gehaald.

De score werd na 8 minuten geopend door FC Volendam via Bilal Ould-Chikh, op aangeven van Derry Murkin.

FC Volendam vergrootte vroeg in de wedstrijd de marge naar 2-0 toen Robert Mühren scoorde, op aangeven van Xavier Mbuyamba, in de 9de minuut.

De uitploeg vond het doel nog een keer, deze keer via Henk Veerman, met een assist van Carel Eiting, in de 74ste minuut.

Cambuur heeft nu zes wedstrijden achter elkaar verloren.

Cambuur heeft in de vijf laatste wedstrijden en vijf keer verloren, terwijl FC Volendam één overwinning en vier nederlagen heeft.

Cambuur staat nog steeds laatste met 8 punten. FC Volendam staat op de zeventiende plaats met 9 punten.

De volgende wedstrijd voor Cambuur is uit tegen FC Emmen. De teams staan op zondag 15 januari om 16.45 uur tegenover elkaar. FC Volendam neemt het zaterdag 14 januari om 18.45 uur thuis op tegen RKC Waalwijk.