FC Volendam - Feyenoord

Feyenoord heeft uit een makkelijke zege op FC Volendam geboekt in de Eredivisie. Het duel eindigde in 2-0 door doelpunten van Pereira da Silva en Sebastian Szymanski.

Al vroeg in de wedstrijd nam Feyenoord een voorsprong, toen Pereira da Silva scoorde na 16 minuten, op aangeven van Javairô Dilrosun.

Szymanski bracht in de 43ste minuut Feyenoord op 2-0, met een assist van Pereira da Silva. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-0 overwinning voor Feyenoord.

Voor FC Volendam was het de tiende wedstrijd achter elkaar zonder overwinning.

In de vijf laatste wedstrijden heeft FC Volendam één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Feyenoord drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft.

FC Volendam staat nu laatste met 6 punten, terwijl Feyenoord op de derde plek staat met 27 punten. Feyenoord heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan. FC Volendam

In de volgende wedstrijd neemt FC Volendam het thuis op tegen Utrecht op zaterdag 12 november om 16.30 uur. Feyenoord speelt donderdag 10 november om 20.00 uur thuis tegen Cambuur.