Feyenoord - Fortuna Sittard

Fortuna Sittard heeft in de Eredivisie punten verspeeld in de uitwedstrijd tegen Feyenoord. Het duel eindigde in 1-1.

Het bezoekende team opende de score in de 9de minuut via Iñigo Córdoba. Direct na de rust bracht Javairô Dilrosun Feyenoord langszij.

Het resultaat betekent dat Fortuna Sittard al zes wedstrijden achter elkaar ongeslagen is.

Feyenoord heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Fortuna Sittard drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het derde gelijkspel van Feyenoord dit seizoen.

Feyenoord staat op de derde plek met 24 punten. Fortuna Sittard staat op de negende positie met 12 punten.

De volgende speeldag speelt Feyenoord op zondag 6 november om 14.30 uur bij FC Volendam. Fortuna Sittard ontvangt zaterdag 29 oktober om 18.45 uur Sparta Rotterdam.