AZ - RKC Waalwijk

RKC Waalwijk heeft haar uitwedstrijd gewonnen tegen AZ op zondag in de Eredivisie. De wedstrijd eindigde in 1-3.

Het bezoekende team nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Finn Stokkers scoorde in de 18de minuut, met een assist van Saïd Bakari. Direct na de rust bracht Dani de Wit AZ langszij.

Met nog bijna een half uur te gaan bracht Juriën Gaari RKC Waalwijk een voorsprong met een assist van Stokkers.

Roy Kuijpers diepte de voorsprong van RKC Waalwijk uit met een assist van Bakari, in de 79ste minuut.

AZ heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld één keer verloren, terwijl RKC Waalwijk drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

De competitie is voor dit seizoen ten einde gekomen AZ eindigde in een vijfde plaats en RKC Waalwijk op de tiende.