SC Cambuur - RKC Waalwijk

Cambuur is er ook niet in geslaagd om te winnen van RKC Waalwijk. De wedstrijd eindigde in 1-1. Dit is voor Cambuur al de achtste wedstrijd op rij zonder overwinning in de Eredivisie.

In de 72e minuut nam Cambuur een voorsprong door een eigen doelpunt van Doke Schmidt.

De gelijkmaker voor Cambuur werd in de laatste minuten gemaakt door Milan Smit, met een assist van Robin Maulun.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Cambuur twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl RKC Waalwijk één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Cambuur dit seizoen.

Met nog twee speelronden voor de boeg staat Cambuur op de twaalfde plaats op de ranglijst en RKC Waalwijk bezet de veertiende plaats.

Cambuur speelt in de volgende wedstrijd thuis tegen Willem II op woensdag 11 mei om 20.00 uur in het Cambuur Stadion. RKC Waalwijk speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Heracles in het Mandemakers Stadion.