RKC Waalwijk - PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk in de Eredivisie zaterdag met 2-0 gewonnen dankzij doelpunten van Van Polen en Thomas van den Belt. Zwolle nam in de 16de minuut een voorsprong door een doelpunt van Van Polen. PEC Zwolle kwam op voorsprong toen Van den Belt scoorde na 16 minuten, op aangeven van Djavan Anderson. Direct na de rust vergrootte Van Polen de voorsprong van PEC Zwolle. RKC Waalwijk heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl PEC Zwolle twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Met nog vier speelronden voor de boeg staat RKC Waalwijk op de veertiende plaats op de ranglijst en PEC Zwolle bezet de vijftiende plaats. In de volgende wedstrijd speelt RKC Waalwijk thuis tegen Groningen. Deze ontmoeting vindt plaats op zondag 1 mei om 20.00 uur. PEC Zwolle speelt zaterdag 30 april om 18.45 uur uit tegen Ajax.