PEC Zwolle - Feyenoord

PEC Zwolle heeft de thuiswedstrijd tegen Feyenoord tot de rust gecontroleerd en nam een 1-0 voorsprong. Feyenoord draaide de wedstrijd in de Eredivisie echter om en won met 2-1.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Bram van Polen zich gelden toen hij scoorde en PEC Zwolle op voorsprong bracht.

Luis Sinisterra maakte in de 67ste minuut gelijk voor Feyenoord.

Cyriel Dessers maakte het beslissende doelpunt in de 77ste minuut. Feyenoord draaide daarmee de rollen om, dat bracht de uiteindelijke score op 2-1.

PEC Zwolle heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Feyenoord drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de negende nederlaag met één doelpunt verschil van PEC Zwolle dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Feyenoord met één doelpunt verschil.

In de huidige stand heeft PEC Zwolle 20 punten en staat op de achttiende plaats, terwijl Feyenoord met 55 punten op de derde positie staat.

De volgende speeldag speelt PEC Zwolle op zaterdag 19 maart om 20.00 uur bij Twente. Feyenoord ontvangt zondag 20 maart om 14.30 uur Ajax.