Zorgen voor Juve richting duels met Ajax: ook Dybala geblesseerd

Reacties

Juventus kampt met blessurezorgen in aanloop naar de Champions League-wedstrijden tegen Ajax. Na Cristiano Ronaldo is nu ook Paulo Dybala in de ziekenboeg beland.

Zorgen voor Juve richting duels met Ajax: ook Dybala geblesseerd

Dybala zou zaterdag in de basis beginnen tegen Empoli (18.00 uur), maar haakte in de warming-up geblesseerd af. De Argentijn kreeg last van zijn rechterdijbeen en had zoveel pijn dat hij ook niet op de reservebank plaatsnam. Het is afwachten of Dybala moet vrezen voor deelname aan de duels met Ajax. 

De eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Champions League is op woensdag 10 april in Amsterdam. Het is zeer de vraag of Ronaldo in de Johan Cruijff Arena zijn opwachting kan maken. De superster viel met een hamstringblessure uit in het EK-kwalificatieduel van Portugal met Servië (1-1) en met de Champions League-duels in het vooruitzicht maakten de fans van Juve zich direct zorgen.

Ronaldo probeerde die zorgen weg te nemen, door te beloven dat hij op 10 april klaar zal zijn om te spelen. Juve-coach Massimiliano Allegri temperde dat optimisme echter: 'Het risico bestaat dat hij de eerste wedstrijd tegen Ajax mist, dat weet hij zelf ook. Hij weet ook dat hij niet gaat spelen als hij nog steeds geblesseerd is', klonk het. Nu heeft de coach dus ook nog zorgen over Dybala.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.