Zorgen bij Noord-Macedonië: blessure Pandev vlak voor clash met Oranje

Reacties

Goran Pandev heeft de training van het nationale elftal van Noord-Macedonië aan zich voorbij moeten laten gaan deze zaterdag. De 37-jarige blikvanger kampt volgens Macedonische media met een blessure.

Zorgen bij Noord-Macedonië: blessure Pandev vlak voor clash met Oranje
© Pro Shots
Noord-Macedonië
Noord-Macedonië
0 - 3
Nederland
Nederland

De 120-voudig international maakte in de eerste twee groepswedstrijden nog de negentig minuten vol. In de openingswedstrijd tegen Oostenrijk die met 3-1 werd verloren, scoorde Pandev nog. In het tweede duel werd met 2-1 verloren van Oekraïne. Pandev kampt met een enkelblessure en het is nog onduidelijk of hij maandagavond kan spelen tegen Oranje, in de wedstrijd die wordt afgewerkt in de Johan Cruijff Arena.

De selectie van Noord-Macedonië is al in Amsterdam ter voorbereiding op die laatste groepswedstrijd. Voor de tegenstander van Oranje staat er behalve de eer weinig meer op het spel, de Macedoniërs kunnen al geen derde meer worden.

Middenvelder Eljif Elmas verscheen deze zaterdag voor de media om vooruit te blikken op de confrontatie met het Nederlands elftal. 'We zijn klaar voor deze wedstrijd. Of Nederland nu met de A-ploeg speelt of niet maakt voor ons niets uit. Wij moeten ons hoogste niveau halen en Macedonië blij maken met een zege. Ik kan beloven dat we ons uiterste best gaan doen', aldus de 21-jarige speler van Napoli.

Europees Kampioenschap

Stand Groepsfase Groep D Europees Kampioenschap 2020

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Engeland
3
2
1
0
2-0
+2
7
2
Kroatië
3
1
1
1
4-3
+1
4
3
Tsjechië
3
1
1
1
3-2
+1
4
4
Schotland
3
0
1
2
1-5
-4
1
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.