Oranje krijgt tegen Noord-Macedonië te maken met EK-debutant

Reacties

István Kovács is door de UEFA aangesteld om de EK-wedstrijd tussen Nederland en Noord-Macedonië in goede banen te leiden. Het is voor de Roemeen zijn eerste wedstrijd op het Europese eindtoernooi.

Oranje krijgt tegen Noord-Macedonië te maken met EK-debutant
© Pro Shots
Noord-Macedonië
Noord-Macedonië
0 - 3
Nederland
Nederland

De 36-jarige Kovács is al jaren actief op het hoogste niveau in Roemenië, maar floot nog nooit op een eindtoernooi. Komende maandag komt daar dus verandering in. Het is de tweede keer dat Kovács de fluit hanteert tijdens een interland van Oranje, vorig jaar floot hij ook Bosnië-Herzegovina – Nederland (0-0) in de Nations League.

Er wordt al veel gesproken over de wedstrijd Noord-Macedonië – Nederland. Voor Oranje staat er niets meer op het spel, zelfs als er verloren wordt in de laatste groepswedstrijd is groepswinst een zekerheid. Het is daarom de vraag of bondscoach Frank de Boer enkele spelers rust gaat geven. In onze VI Discussie kan je meepraten over het wel of niet rouleren bij Oranje.

In onze VI EK Live ging het uiteraard ook over de aanstaande EK-wedstrijd van Oranje.

Kijk hier de show met Kenneth Perez terug.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.