Zoontje Trippier verlaat St. James' Park toch teleurgesteld

Reacties

Behalve de Franse supporters in het uitvak was er bijna niemand die woensdagavond de uitgang van St. James' Park opzocht zonder een grijns zo breed als de Tyne op zijn gezicht. Newcastle United had Paris Saint-Germain immers opgerold, tot tevredenheid van bijna alle Engelsen op de tribune. Met de nadruk op bijna.

Zoontje Trippier verlaat St. James' Park toch teleurgesteld
© Pro Shots
Newcastle United
Newcastle United
4 - 1
PSG
PSG
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Jacob Trippier droop toch wat teleurgesteld af. Het zoontje van Newcastle-rechtsback Kieran Trippier is namelijk groot fan van PSG-ster Kylian Mbappé. Voor de tv-camera's verklaarde kleine Jacob inderdaad dat hij teleurgesteld was in de uitslag. Trippier senior had op de persconferentie voor de wedstrijd al verteld hoe het zat.

'Mijn jongen wil aan zijn hand het veld oplopen morgenavond, niet aan de mijne. Hij heeft een obsessie met Mbappé, zit de hele dag filmpjes van hem te kijken op YouTube. Ik heb hem verteld dat hij mij niet aan moest kijken als hij met Mbappé het veld op zou lopen', grapte Trippier. Zo ver kwam het niet: Mbappé had een meisje aan zijn zijde toen hij de grasmat in Newcastle betrad.

Wél kon de verdediger zijn ventje troosten na afloop: ondanks hevige concurrentie van onder meer Sean Longstaff slaagde Trippier erin om het tricot van Mbappé te bemachtigen. Het is te hopen dat kleine Jacob daar genoegen mee neemt.

Bekijk hier al onze video's
Meer Newcastle United
Meer over Newcastle United
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Meer K. Trippier
Meer over K. Trippier
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.