Zlatan getemd door Kashia na grap over prijzenkast en MLS

Reacties

Zlatan Ibrahimovic heeft de aandacht weer op zich gevestigd in de Verenigde Staten. De 36-jarige aanvaller toonde weinig bescheidenheid in aanloop naar de California Clásico, waarin hij er niet aan te pas kwam tegen Guram Kashia.

Zlatan getemd door Kashia na grap over prijzenkast en MLS

De vedette van La Galaxy verheugde zich enorm op het duel met San José Earthquakes. In een uitgebreide vooruitblik op de wedstrijd, die in de nacht van zaterdag op zondag werd afgewerkt, wond Ibrahimovic er geen doekjes om. 'Ik ben hier gekomen omdat ik veel heb gewonnen. Ik ben hier niet gekomen om te ontspannen. Dat is waar ik voor sta, ik heb niet voor niets 33 prijzen gewonnen. Dat zijn er meer dan de hele MLS bij elkaar.'

LA Galaxy, de nummer twee van de ranglijst, zette in de derby aan de westkust geen stap naar een nieuwe aanwinst voor de prijzenkast van Zlatan. Sterker nog: San José Earthquakes bezorgde zijn ploeg onder toeziend oog van vijftigduizend toeschouwers een flinke knauw. Zlatan werd beteugeld door voormalig Vitesse-captain Kashia en zag dat zijn elftal drie goals moest incasseren. Valeri Qazaishvili, die met Kashia ook in Arnhem speelde, scoorde en gaf een assist.

Door de 3-0 nederlaag bedraagt de achterstand van LA Galaxy op Los Angeles FC in de Western Conference zes punten, terwijl de koploper ten opzichte van de achtervolger nog een wedstrijd tegoed heeft. San José Earthquakes staat op plek vijf.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Z. Ibrahimović
Meer over Z. Ibrahimović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.