Ziyech gunt Younes doelpunt: 'Hij kan er wel één gebruiken'

Reacties

Mede dankzij een treffer van Hakim Ziyech won Ajax zaterdagavond in de achtste speelronde van de Eredivisie met 4-0 van Sparta Rotterdam, maar het is niet helemaal duidelijk of hij het doelpunt uiteindelijk op zijn naam krijgt.

Ziyech gunt Younes doelpunt: 'Hij kan er wel één gebruiken'

'Ik weet niet naar wie die gaat. Naar Amin of naar mij, maar het maakt mij niet uit', reageerde Ziyech na de wedstrijd. Meteen na 4-0 leek de middenvelder het doelpunt aan Younes te geven. 'Hij zei dat hij via zijn rug ging. Dan lijkt het me logisch dat hij op Amin zijn naam komt, maar ik zag dat hij op mijn naam werd gezet.' Ziyech wil de doelpunten eigenlijk niet te makkelijk weggeven. 'Maar ja, Amin kan wel een doelpuntje gebruiken', voegde hij toe met een knipoog.

Nadat SC Heerenveen in de vorige speelronde met 0-4 werd verslagen, kreeg Sparta Rotterdam nu met 4-0 klop. 'Je wint nu twee keer met grote uitslagen, maar er kunnen nog genoeg dingen beter. We moeten niet te snel tevreden zijn', stelt Ziyech, die volgende week met Ajax op bezoek gaat bij Feyenoord. 'Dat is een van de mooiste wedstrijden van het seizoen, denk ik.'

Door de overwinning heeft Ajax zestien punten uit acht duels, maar Feyenoord kan bij een thuiszege op PEC Zwolle op achttien punten komen. PSV is koploper met achttien punten uit zeven wedstrijden.

'Hakim Ziyech bloeit op door loopacties David Neres bij Ajax'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.