Zirkzee verlaat Bayern opnieuw en gaat naar Anderlecht

Reacties

Joshua Zirkzee vervolgt zijn loopbaan bij Anderlecht. De twintigjarige spits hoopt op huurbasis bij de Belgische grootmacht ervaring op te doen.

Zirkzee verlaat Bayern opnieuw en gaat naar Anderlecht
© Pro Shots

De international van Jong Oranje verkiest een beter uitzicht op speeltijd bij Anderlecht boven een reserverol bij Bayern München. De kampioen van Duitsland verhuurde Zirkzee in de tweede helft van vorig seizoen al aan Parma. In de Serie A kwam de spits door blessureleed slechts tot vier optredens.

Bij Anderlecht ontstond een leegte in de spitspositie door het vertrek van Lukas Nmecha, die vorig seizoen gehuurd werd van Manchester City. De ploeg van trainer Vincent Kompany is met een nederlaag en een gelijkspel niet goed begonnen aan de competitie. In Europa speelt Anderlecht mogelijk tegen Vitesse in de play-offs van de Conference League, beide teams moeten dan wel de derde voorronde overleven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.