Vitesse mogelijk in play-offs tegen Anderlecht

Reacties

Vitesse stuit bij winst in het tweeluik met Dundalk op Anderlecht of het Albanese KF Laçi in de laatste voorronde van de Conference League. Dat heeft de loting van maandag uitgewezen.

Vitesse mogelijk in play-offs tegen Anderlecht
© Pro Shots

Laçi eindigde afgelopen seizoen als nummer vier in de nationale competitie en haalde nog nooit een Europees hoofdtoernooi en speelde nog nooit tegen Vitesse. Anderlecht, winnaar van twee Europa Cup II's, twee Europese Super Cups en een UEFA Cup, eindigde onder leiding van Vincent Kompany als vierde in België.

De duels in de play-offs worden afgewerkt op 19 en 26 augustus. Als nummer vier van de Eredivisie had het ongeplaatste Vitesse ook kunnen loten tegen Stade Rennes of een van de winnaars van Vojvodina Novi Sad - LASK Linz en Spartak Trnava - Maccabi Tel Aviv.

De ploeg van Thomas Letsch speelt donderdag eerst tegen het Ierse Dundalk, dat een week later de Arnhemmers ontvangt. De 1-2 tegen VfL Bochum van afgelopen donderdag was de tweede zege in zeven oefenwedstrijden.

Feyenoord speelt in de play-offs tegen IF Elfsborg uit Zweden of Velez Mostar uit Bosnië-Herzegovina, als de Rotterdammers daarvoor afrekenen met FC Luzern.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer UEFA Europa Conference League
Meer over UEFA Europa Conference League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.