Zirkzee laat zich zien bij Bayern-debuut Nagelsmann

Reacties

Joshua Zirkzee heeft zaterdag zijn visitekaartje afgegeven. Hij deed bij het officieuze debuut van Julian Nagelsmann als trainer van Bayern München wat van een spits wordt verwacht: scoren.

Zirkzee laat zich zien bij Bayern-debuut Nagelsmann
© Pro Shots

Nagelsmann kon voor zijn officieuze vuurdoop niet beschikken over zijn complete spelersgroep. Onder meer de nodige EK-gangers genieten nog van een vakantie en lieten het oefenduel met 1. FC Köln schieten. Het bood de kans aan de jongere garde om zich te tonen.

Zo kreeg Zirkzee zaterdag een basisplaats tegen 1. FC Köln. De spits, die na een weinig gelukkige verhuurperiode bij Parma was teruggekeerd in Beieren, had ruim een half uur nodig om van zich te doen spreken. Op aangeven van Taylor Booth prikte Zirkzee de bal in het Keulse doel.

Dankzij de inbreng van Zirkzee ging Bayern met een 2-2 stand de kleedkamer in na 45 minuten. De Beierse formatie was door een fout van nieuweling Omar Richards en een fraaie omhaal van Mark Uth na een vroege voorsprong op achterstand was gekomen. Zirkzee tekende voor de 2-2.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.