Zidane drukt stempel en gooit basiself Real Madrid volledig om

Reacties

Zinedine Zidane drukt direct zijn stempel nu hij terug is als trainer van Real Madrid. Dat blijkt wel uit de elf spelers die hij het veld instuurt tegen Celta de Vigo.

Zidane drukt stempel en gooit basiself Real Madrid volledig om

De onder Santiago Solari volledig op een zijspoor geraakte Isco keert bijvoorbeeld terug in de basis. Zidane is groot liefhebber van Isco en is het blijkbaar niet eens met zijn voorganger, die meldde dat de Spaanse middenvelder simpelweg niet fit genoeg was om wedstrijden te spelen.

Daarnaast keert met Marcelo nog een vertrouweling van Zidane terug in het elftal, wat ten koste gaat van de onder Solari doorgebroken Sergio Reguilón. De meest opzienbarende wisseling vindt plaats onder de lat: de al weken niet erg overtuigend keepende Thibaut Courtois is zijn basisplaats kwijt aan Keylor Navas.

Real Madrid start in de eerste wedstrijd onder Zidane in een 4-3-3-formatie, waarin spits Karim Benzema wordt geflankeerd door Gareth Bale en Marco Asensio. Supertalent Vinícius Júnior is door een blessure voorlopig niet inzetbaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.