Xavi verkiest Gavi boven De Jong op Europese avond Barcelona

Reacties

Barcelona begint de Europa League-wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt zonder Frenkie de Jong in de basis. Trainer Xavi Hernández geeft in Duitsland de voorkeur aan Gavi.

Xavi verkiest Gavi boven De Jong op Europese avond Barcelona
© Pro Shots
Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt
1 - 1
Barcelona
Barcelona

Afgelopen zondag was De Jong nog basisspeler in de Spaanse topper tegen Sevilla, maar kort na de bevrijdende 1-0 van Pedri werd de Nederlander vervangen door Gavi. Dat is de laatste weken één van de vaste wissels van Xavi geworden. De trainer gunt de nog altijd slechts zeventienjarige Spanjaard veel minuten.

Drie weken geleden kreeg Gavi in de competitiewedstrijd tegen Osasuna de voorkeur boven De Jong in de basis en dat is donderdag in de Europa League weer het geval. Gavi vormt het middenveld met Sergio Busquets en Pedri. Memphis Depay (blessure) en Luuk de Jong (corona) ontbreken in de wedstrijdselectie. Bij Eintracht begint Sam Lammers op de bank.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.