Xavi opvallend openhartig over Barça-comeback Messi

Reacties

Xavi Hernández heeft zich opvallend openhartig uitgelaten over de toekomst van Lionel Messi. De trainer van Barcelona zou zijn oude ploeggenoot dolgraag weer in Camp Nou actief zien.

Xavi opvallend openhartig over Barça-comeback Messi

'Hij verdient een terugkeer, een tweede periode hier', gaf Xavi aan op een persconferentie. Die woorden maakten een hoop los bij de Spaanse media. Eerder gaf de oefenmeester namelijk nog aan niet over Messi te willen spreken.

Volgens het Catalaanse SPORT zou voorzitter Joan Laporta veel in het werk stellen om Messi volgend jaar terug naar Barça te halen. 'Ik hoop dat het Messi-hoofdstuk nog niet voorbij is. Ik denk dat het onze verantwoordelijkheid is om te proberen weer een moment te vinden om dat hoofdstuk, dat nog niet is afgesloten, te repareren', zei Laporta een week geleden al bij ESPN. Laporta zou zijn woorden nu omgezet hebben in daden, denkt het medium.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het zou een reden zijn voor Xavi om zich niet meer zo stevig op de vlakte te houden. Het lobbyen voor een terugkeer van Messi lijkt langzaam te groeien. Ook bij de Barça-trainer. 'Of ik graag zou willen dat hij terugkomt? Het antwoord is een volmondige ja.'

'Leo is de beste voetballer ter wereld en de beste in de geschiedenis van het voetbal', vervolgde Xavi zijn lofzang. En dus wil de trainer dolgraag dat zijn oude makker terugkeert bij de club. 'Net als de voorzitter hoop ik dat Messi's verhaal bij Barcelona nog niet klaar is.'

Bekijk hier al onze video's
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.