Worstelaar Wiese de ring in, Zidane junior parodie op keeper

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Worstelaar Wiese de ring in, Zidane junior parodie op keeper

• Mocht u nog een huisje zoeken en aardig in de slappe was zitten, dan is dit stulpje van Samir Nasri wellicht een optie. De draaischijf, die dit seizoen door Manchester City wordt verhuurd aan Sevilla, heeft zijn huis voor dik zes miljoen euro te koop gezet.

• Zo kom je dus nooit af van het stempel 'de zoon van'. 'Keeper' Luca Zidane ging woensdag grandioos in de fout tijdens een duel in de UEFA Youth League tussen de beloften van Legia Warschau en Real Madrid.

'Het was een menselijke en professionele beslissing om hem weer mee te laten trainen met het eerste.'
José Mourinho legde woensdag tijdens een persconferentie uit waarom hij Bastian Schweinsteiger weer 'promoveerde' in de pikorde bij Manchester United. Of de middenvelder binnenkort ook speeltijd krijgt? 'Hij kan een optie worden.'

• Donderdag is het eindelijk zover: het officiële debuut van voormalig keeper Tim Wiese in de WWE, een soort Champions League voor worstelaars. Of moeten we de spierbundel nog wel Wiese noemen? De zesvoudig Duits international luistert tegenwoordig eerder naar de naam 'The Machine'. In een ijzersterke equipe met sterren als Cesaro en Sheamus stuit de ex-doelman in de Olympiahal in München op niet te onderschatten worstelaars als Primo, Epico en niet te vergeten Bo Dallas. Komt dat zien.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.