Winnende coach FC Sheriff sneert naar Kuijt in overwinningsspeech

Reacties

Coach Yury Vernydub van FC Sheriff kon het niet laten om Dirk Kuijt te herinneren aan een uitspraak die hij deed als analist. Vernydub won als coach zijn eerste twee duels in de Champions League.

Winnende coach FC Sheriff sneert naar Kuijt in overwinningsspeech
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
1 - 2
Sheriff Tiraspol
Sheriff Tiraspol

Kuijt had eerder nog gezegd dat hij niet snapte wat een club als FC Sheriff in de Champions League te zoeken heeft. Die woorden kreeg Vernydub onder ogen. Na de gewonnen wedstrijd tegen Real Madrid haalde de coach uit Oekraïne het moment aan. 'Dirk Kuijt heeft gezegd dat er voor FC Sheriff geen plek is in de Champions League, ik laat zijn wereld graag in duigen vallen.'

Vernydub stond in het verleden eenmaal tegenover Kuijt, toen hij trainer van Zorya Luhansk was. In 2016 werd het 1-1 tijdens het duel in de groepsfase van de Europa League, Kuijt speelde toen zeventig minuten mee en noteerde de assist op de 0-1 van Nicolai Jørgensen. Tijdens de returnwedstrijd in datzelfde seizoen bleef Kuijt de hele wedstrijd op de bank zitten, Feyenoord won toentertijd met 1-0.

FC Sheriff gaat aan de leiding in Groep D van de Champions League en speelt de komende twee wedstrijden tegen Internazionale.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.