Wilshere neemt met bitter statement afscheid van West Ham

Reacties

West Ham United en Jack Wilshere hebben na een weinig gelukkig huwelijk besloten niet verder te gaan samen. Het contract van de middenvelder, dat nog doorliep tot aan het einde van dit seizoen, is verscheurd.

Wilshere neemt met bitter statement afscheid van West Ham
© Pro Shots

Wilshere streek in de zomer van 2018 neer bij West Ham, toen hij zijn jeugdclub Arsenal definitief verliet. Bij The Gunners kwam Wilshere steeds minder aan spelen toe en die neerwaartse spiraal zette zich door bij West Ham. In twee seizoenen kwam Wilshere tot zestien duels in de Premier League, slechts drie keer bleef hij de volle negentig minuten binnen de lijnen.

Door de gezamenlijke beslissing van West Ham en Wilshere kan de Engelsman, met 34 interlands op zijn cv, als transfervrije speler op zoek naar een nieuwe club.

In een statement op Twitter neemt Wilshere afscheid van West Ham, maar dit doet hij niet met tranen in zijn ogen. 'Ondanks al mijn inzet en intenties is dit avontuur niet zo gelopen als ik wilde. Ik was topfit voor een groot gedeelte van mijn periode hier, maar ik heb niet de kans gekregen om te spelen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer J. Wilshere
Meer over J. Wilshere
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.