Wenger aast op middenvelder na domper Ramsey

Reacties

De dijbeenblessure van Aaron Ramsey blijkt hardnekkiger dan aanvankelijk werd gedacht. Arsenal moet het nog enkele weken stellen zonder de 23-jarige middenvelder. Ramsey liep de kwetsuur op tijdens de derby tegen West Ham United (3-1 zege) op Tweede Kerstdag.

Wenger aast op middenvelder na domper Ramsey

Manager Arsène Wenger bevestigde de tegenvaller tijdens de persbijeenkomst in de aanloop naar het competitieduel van zondag met stadgenoot Crystal Palace. De verwachting is dat Ramsey nog vier tot zes weken aan de kant staat. De Franse oefenmeester gaat van het ergste scenario uit. 'Ik reken op zes weken. Dit is een enorme domper voor Arsenal', aldus Wenger.

Vervanger
Ramsey was tot zijn blessure bezig aan een sterk seizoen met dertiende officiële treffers. De Londenaren hopen het gemis van de Engelse international op te vangen met een nieuwe speler. Het is nog niet bekend welke middenvelder mogelijk naar Londen komt als (tijdelijke) vervanger van Ramsey en Mathieu Flamini, die na zijn recente rode kaart tegen Southampton een langdurige schorsing tegemoet kan zien.

Wel is al uitgelekt dat Kim Källström van Spartak Moskou in beeld is. Ook de naam Julian Draxler (Schalke 04) zingt nog steeds rond. Ook Alex Song wordt genoemd. Voor de Barcelona-middenvelder zou dat een rentree bij Arsenal betekenen.

'We zijn bezig, maar het is niet zo dat we al dicht bij een akkoord zijn', laat Wenger weten. Lang heeft de Fransman niet meer. 'Het is nu een kwestie van uren.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.