Weghorst laat zich weer zien aan De Boer en heeft duidelijk doel

Reacties

Wout Weghorst heeft zaterdag een volgend signaal afgegeven aan bondscoach Frank de Boer. De spits trad met VfL Wolfsburg weer in de schijnwerpers.

Weghorst laat zich weer zien aan De Boer en heeft duidelijk doel
© Pro Shots
VfL Wolfsburg
VfL Wolfsburg
5 - 0
Schalke 04
Schalke 04

Weghorst onderstreepte zaterdag tegen Schalke 04 zijn enorme waarde voor Wolfsburg. Met twee assists en één goal was de Nederlandse spits de man van de wedstrijd.

De viervoudig Oranje-international tekende kort na rust voor de belangrijke 2-0. 'Schalke knakte daardoor. Voor ons was dat het signaal verder te gaan en het duel te beslissen. Dat hebben we goed gedaan', zei de spits na de 5-0 zege.

Met zijn bijdrage vestigt Weghorst nog meer de aandacht op zich. Inmiddels is hij dit seizoen bij 22 Bundesliga-treffers direct betrokken geweest. Mede daardoor lonkt voor Wolfsburg een plaats in de topvier. 'Er is iets moois mogelijk', zei Weghorst. 'We staan nu derde. Als er nog negen duels te gaan zijn en je hebt een voorsprong, dan moet de Champions League het doel zijn. Natuurlijk wordt daarover in de ploeg gesproken. Maar we moeten het wedstrijd voor wedstrijd nemen.'

Weghorst moet nog even geduld hebben om te weten of zijn prestaties in Bundesliga De Boer hebben overtuigd. Op 19 maart wordt de Oranje-selectie bekendgemaakt en dan weet de spits van Wolfsburg of hij na zestien maanden mag hopen op zijn vijfde interland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.