Wedstrijd in Oekraïne duurt 4,5 uur: spelers moeten schuilkelder in

Reacties

De Oekraïense competitiewedstrijd tussen Rukh Lviv en Metalist Kharkiv werd woensdag ontregeld door verschillende luchtalarmen. Het duel werd driemaal onderbroken, waardoor de spelers in totaal 145 minuten moesten doorbrengen in een schuilkelder. Er werden geen inslagen gemeld.

Wedstrijd in Oekraïne duurt 4,5 uur: spelers moeten schuilkelder in

De wedstrijd vond plaats in het Ukraina Stadium in Lviv, waar geen publiek aanwezig was. De stad Lviv bevindt zich in het westen van Oekraïne, op ongeveer honderd kilometer van de Poolse grens. Sinds het begin van de oorlog met Rusland zijn er veel vluchtelingen ondergebracht. In de afgelopen maanden waren er meerdere luchtaanvallen op Lviv.

Ook voor de wedstrijd schuilden de spelers al enige tijd ondergronds. Het duel tussen Rukh Lviv en Metalist Kharkiv was voor beide clubs de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. De aftrap was om 15.00 uur, maar door de onderbrekingen klonk het laatste fluitsignaal pas om 19.27 uur. Metalist won de wedstrijd met 1-2.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.