Watford-fan komt bedrogen uit, Gullit ontmoet Totti

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Watford-fan komt bedrogen uit, Gullit ontmoet Totti

• Een fan van Watford bezocht zaterdagmiddag het thuisduel met Manchester City in de veronderstelling dat het toch echt niet erger kon dan vorig seizoen. The Sky Blues haalden destijds uit met 0-5.

Het kon dus wél erger. Manchester City legde er zaterdag zes in het mandje en de beheerder van het Twitter-account van de topclub maakte het leed van de Watford-fan na het 0-6 verlies alleen maar groter door de betreffende tweet te liken.

Ruud Gullit was zaterdag in Rome bij de 'fantastic game' tussen AS Roma en Hellas Verona. Helaas zag de assistent-bondscoach de gespaarde Kevin Strootman geen minuut in actie. Gelukkig was er wel een fotomoment met een Romeins icoon.

'Ik weet niet waarom mensen over het tweede seizoen spreken, omdat ik heb gewonnen in het eerste seizoen en in het derde seizoen. Ik begrijp het echt niet.'
José Mourinho wil niets weten van de hype over het succes in zijn tweede seizoen bij zijn clubs. Maar feit is dat de Portugees bij FC Porto, bij Internazionale, bij Real Madrid én zelfs twee keer bij Chelsea in zijn tweede jaar als manager de titel pakte. En laat hij nu bezig zijn aan zijn tweede seizoen bij Manchester United. (Sky Sports)

• Een sportief gebaar is SV Meppen in het Derde Bundesliga-duel met Jena duur komen te staan. Nico Granatowski zag na bijna een uur het door pijn vertrokken gezicht van Julian Günther-Schmidt en wilde het spel laten onderbreken voor een blessurebehandeling van de opponent. Jena-aanvoerder Sören Eismann maakte op onverwachte wijze van de gelegenheid gebruik en plukte de bal van de voeten van Granatowski. Tot ontsteltenis van iedereen ging hij alleen door en bracht hij de aansluitingstreffer op het scorebord. In de slotfase viel ook nog de 2-2, van Eismann.

Atlético Madrid stak de trots over de grootste vlag van Spanje niet onder stoelen of banken. Maar de Rojiblancos hadden beter meer aandacht kunnen besteden aan het ophangen van de vlag, al is het natuurlijk wel lastig om met zo'n vlag de bovenkant van de onderkant te onderscheiden.

Danijel Subasic heeft middels een foto duidelijk gemaakt waarom hij voorlopig aan de kant staat. Het beeld van de verstuikte rechterenkel van de AS Monaco-doelman laat weinig te raden over.

Jan Vertonghen gaat naast zijn voetbalcarrière ook een poging wagen als acteur. De Belgische verdediger van Tottenham Hotspur en voorheen Ajax is fan van 'FC De Kampioenen' en gaat nu een bijrol vervullen in de Belgische komiekserie. 20 december is Vertonghen te bewonderen in de bioscoop. (Het Nieuwsblad)

Kylian Mbappé wordt gezien als één van de grootste talenten in de voetbalwereld, maar Pep Guardiola wil niet te hard van stapel lopen. 'Mbappé is een geweldige speler en zal een fantastische speler worden, dat weet ik zeker. Maar om hetzelfde te bereiken als Lionel Messi of Cristiano Ronaldo in tien, twaalf seizoenen... Daarvoor moeten we geduld hebben.' (Four Four Two)

'Ik zou Klaas-Jan Huntelaar altijd opstellen'
Alfons Groenendijk is van mening dat Marcel Keizer, hoofdtrainer van Ajax, altijd Klaas-Jan Huntelaar moet opstellen. De coach van ADO Den Haag speelt zondagmiddag tegen Ajax en tipt de oefenmeester van de Amsterdammers. '
'Klaas-Jan is een klinische afmaker en in de zestien is bijna niemand beter dan hij. In mijn tijd liepen ook Luis Suárez en Kenneth Perez rond. Als die drie na de training op doel schoten, liep het kwijl langs mijn mond.' (NOS)

• Jermain Defoe trof na 5.977 dagen weer eens doel voor AFC Bournemouth! Een logische droogte, gezien zijn tournee langs vele clubs.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.