Waarom blessure Vardy Leicester extra pijn doet

Reacties

Leicester City moet het de komende weken doen met een sterk uitgedunde selectie. Jamie Vardy is drie tot vier weken uitgeschakeld, terwijl drie basisspelers vertrekken naar het toernooi om de Afrika Cup.

Waarom blessure Vardy Leicester extra pijn doet
Leicester City
Leicester City
3 - 0
Norwich City
Norwich City

Verschillende clubs in Europa worstelen met blessures, coronagevallen en spelers die naar de strijd om de Afrika Cup vertrekken. Voorbeelden zijn Chelsea en Barcelona, maar ook Leicester-manager Brendan Rodgers moet gaan puzzelen.

In aanloop naar het thuisduel met Norwich City op nieuwjaarsdag bevestigde Rodgers dat Vardy drie tot vier weken moet herstellen van een hamstringblessure. Dinsdag speelde de 34-jarige spits met pijn de wedstrijd tegen Liverpool uit, waarin Leicester een 1-0 zege over de streep trok met een geïmproviseerde verdediging. The Foxes kunnen namelijk al even niet beschikken over Wesley Fofana, James Justin en Ryan Bertrand.

Daar komen na de wedstrijd van zaterdag nog vier afwezigen bij. Nampalys Mendy (Senegal), die dit seizoen vaak niet fit was, vertrekt net als basisspelers Kelechi Iheanacho, Wilfred Ndidi (beiden Nigeria) en Daniel Amartey (Ghana) naar het toernooi om de Afrika Cup.

Bekijk hier al onze video's
Meer Leicester City
Meer over Leicester City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.