VVV slaat dubbelslag in Italië: ook Coric naar De Koel

Reacties

VVV-Venlo is erin geslaagd de magere bezetting van het middenveld voor het sluiten van de markt te verhelpen. De Eredivisionist heeft met twee Italiaanse topclubs een akkoord bereikt over de huur van twee aanvallende middenvelders. Eerder vandaag maakte VVV de komst van Zinédine Machach (24) al bekend, een Fransman die inclusief optie tot koop overkomt van Napoli. Spoedig zal de club ook de huur van de 23-jarige Ante Coric afronden.

VVV slaat dubbelslag in Italië: ook Coric naar De Koel
© Pro Shots

De Kroaat komt over van AS Roma, dat twee jaar geleden zes miljoen voor de middenvelder overmaakte aan Dinamo Zagreb. Een doorbraak van de drievoudig international in de Italiaanse hoofdstad bleef uit. Het afgelopen seizoen verhuurde Roma Coric aan Almeriá. Op het tweede niveau van Spanje kwam hij tot zestien wedstrijden en drie assists.

VVV huurt Coric, die negen wedstrijden ervaring in de Champions League meeneemt naar De Koel, tot het einde van dit seizoen en heeft ook bij Roma naar verluidt een optie tot koop bedongen.

De leiding van de Noord-Limburgse club verwacht dat de twee spelers onder meer voor een creatieve impuls kunnen zorgen. VVV, dat FC Utrecht zag afhaken voor rechtsback Tobias Pachonik na het vernemen van het prijskaartje (meer dan een miljoen), heeft eventueel nog ruimte voor de komst van een goedkope optie voor de flanken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer VVV
Meer over VVV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.