Doortastend Roma telt miljoenen neer voor grootste talent van Kroatië

Reacties

AS Roma heeft zich versterkt met Ante Coric. De aanvallende middenvelder komt voor een miljoenenbedrag over van Dinamo Zagreb.

Doortastend Roma telt miljoenen neer voor grootste talent van Kroatië

De 21-jarige Coric geldt als het grootste talent van Kroatië en stond ook in de belangstelling van Liverpool en Arsenal, maar kiest dus voor AS Roma. Daar heeft hij maandag zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2023. 'Ik ben ontzettend blij dat ik voor deze Europese topclub mag gaan voetballen.'

Technisch directeur Monchi heeft hoge verwachtingen van Coric, drievoudig international van Kroatië. 'Ik denk dat we een van de grootste talenten van Europa hebben binnengehaald. Ik weet zeker dat hij bij ons alleen maar beter gaat worden en dat we de komende jaren gaan genieten van zijn kwaliteiten.'

AS Roma betaalt naar verluidt zes miljoen euro voor Coric, een bedrag dat via bonussen en een doorverkooppercentage nog fors kan oplopen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.