Voetbal op tv: op deze zender wordt Ajax - Ludogorets uitgezonden

Reacties

Na het succes van PSV is het donderdagavond aan AZ om de groepsfase van de Conference League te bereiken. Bij Ajax en FC Twente is het minder spannend, maar ook daar staan punten voor de coëfficiëntenranglijst op het spel. VI zet voor je op een rij waar en hoe laat je naar de wedstrijden van Ajax, AZ en FC Twente kijkt.

Voetbal op tv: op deze zender wordt Ajax - Ludogorets uitgezonden

AZ heeft een spannende wedstrijd voor de boeg in Noorwegen, waar de ploeg van trainer Pascal Jansen andermaal de confrontatie aangaat met SK Brann. Veronica zal de wedstrijd tot in de Nederlandse huiskamers brengen en begint de uitzending om 18.30 uur, een half uur voor de aftrap in Scandinavië. Na de karige 1-1 in het AFAS Stadion weten de Alkmaarders dat ze vol aan de bak moeten.

Supporters van FC Twente die geen kaartje hebben om de return tegen Fenerbahçe in De Grolsch Veste bij te wonen, hoeven hun toestel donderdag pas op het laatste moment in te schakelen. De uitzending op SBS 9 begint om 18.54, kort voordat de bal in Enschede daadwerkelijk aan het rollen gaat. De ploeg van trainer Joseph Oosting heeft na de dikke nederlaag in Istanbul van vorige week een wonder nodig om zijn Europese avontuur te verlengen.

Dan Ajax. Donderdagavond om 20.00 moet de ploeg van trainer Maurice Steijn het werk verzilveren dat afgelopen donderdag geleverd is: met een 1-4 zege op het veld van Ludogorets is de plaatsing voor de groepsfase van de Europa League zo goed als een feit. Om 19.15 uur begint de voorbeschouwing op het open kanaal van Ziggo Sport, dat als hoofdsponsor van Ajax heeft besloten om de wedstrijd live uit te zenden.

Donderdag 31 augustus

Wedstrijd Start uitzending Toernooi Zender
SK Brann - AZ 18.30 uur Conference League Veronica
FC Twente - Fenerbahçe 18.54 uur Conference League SBS 9
Ajax - Ludogorets 19.15 uur Europa League Ziggo Sport
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.