Vidal traint mee, duel met Oranje lijkt zeker haalbaar

Reacties

Het gedoe rondom Chili-middenvelder Arturo Vidal blijft maar doorgaan. Het laatste nieuws is dat de Juventus-spelers woensdag meetrainde met de nationale ploeg.

Vidal traint mee, duel met Oranje lijkt zeker haalbaar

Voor het eerst sinds de ploeg van bondscoach Jorge Sampaoli (in de poule tegenstander van Nederland) in Brazilië is, trainde Vidal de volledige groepstraining mee. Een opluchting voor voetbalminnend Chili, dat lang moest vrezen voor de inzetbaarheid van zijn sterspeler.

Vidal werd in mei geopereerd aan zijn knie, waarna men in het Zuid-Amerikaanse land zelfs even bang was dat hij het WK moest missen. Dat bleek mee te vallen, maar de openingswedstrijd tegen Australië (vrijdag) zou zeker te vroeg komen, terwijl hij ook voor het tweede duel (tegen Spanje) een vraagteken was.

Na de training van woensdag zullen Chileense voetbalfans hopen dat ze hun lieveling alsnog een paar keer in actie gaan zien, als is het nog maar de vraag of Sampaoli tegen Australië (gezien als zwakke broeder in Groep B) risico wil nemen met hem. Oranje lijkt zich in ieder geval wél te kunnen gaan opmaken voor een ontmoeting met Vidal.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.