Vicenza verslaat Bari

Met de hulp van de Belgische doelman Jean-François Gillet van Bari, kwam Vicenza al na tien minuten op voorsprong. Een vrije trap van Antonino Bernardini werd door de mee opgekomen verdediger Giacomo Dicara ingekopt en dankzij een enorme blunder van Gillet eindigde de bal in het doel.

In de 24ste minuut was het bijna 2-0 na een identieke situatie. Dicara was wederom gevaarlijk uit een hoekschop van Bernardini. In eerste instantie ging Gillet weer in de fout maar hij kreeg een tweede kans en kon de kopbal net voor de doellijn alsnog keren.

Ook in de tweede helft bleef Vicenza de betere ploeg. Vlak na rust kon Gillet een gevaarlijk schot van Luca Toni nog net uit zijn doel houden. Bari kreeg één goede kans. Een van schot van Giuseppe Mazzarelli caramboleerde via meerdere spelers op de paal. Daarna controleerde Vicenza de wedstrijd weer en won verdiend.