VI: wordt Brobbey ooit de onomstreden eerste spits van Ajax?

Reacties

Opeens was daar zijn basisdebuut. En dat in de Champions League. De achttienjarige Brian Brobbey kon Ajax ook niet redden tegen Atalanta Bergamo (0-1), maar lukt hem dat in de toekomst wel? We praten erover door in onze talkshow van zondag.

VI: wordt Brobbey ooit de onomstreden eerste spits van Ajax?

Ajax-watcher Freek Jansen schuift aan om de week van de Europese teleurstelling te bespreken. Brobbey moest woensdag noodgedwongen na een halve wedstrijd afhaken. Gaat het supertalent in de komende jaren een hoofdrol vertolken in Amsterdam? Hoe dicht zit hij nu tegen een basisplaats aan? En schuift hij op in de hiërarchie nu Klaas Jan Huntelaar zijn afscheid heeft aangekondigd? Het zijn de vragen die aan bod komen.

Poll (gesloten) Wordt Brobbey ooit de onomstreden eerste spits van Ajax?
  • 53% Ja (808 stemmen)
  • 47% Nee (725 stemmen)

Onze tafelgast heeft clubnamen op zijn cv waar Brobbey alleen nog maar van kan dromen. Andries Jonker is een voetbalduizendpoot. Hij is nu hoofdcoach van Telstar, maar werkte in het verleden in diverse functies bij internationale grootmachten als Barcelona, VfL Wolfsburg, Bayern München en Arsenal. Ondertussen is de voormalige trainer van Willem II ook nog een van de stuwende krachten achter het weer groot maken van de roemruchte club De Volewijckers.

Met Jonker en Süleyman Öztürk leggen we ook de krakers uit het buitenland onder de loep. Zaterdagavond staan de Manchester Derby én de Madrileense derby op het menu. Affiches om van te smullen en zondagochtend maken we de balans op. 

Elke zondag wordt de talkshow vanaf 09.30 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Voetbal International, dat 125 duizend abonnees telt en maandelijks ruim twee miljoen kijkers trekt. Ook is de show live te volgen via de app en (mobiele) website van VI.

App-update
Om de online talkshow zondag goed te kunnen bekijken via de VI-app is het belangrijk dat de nieuwste update is geïnstalleerd. Bekijk in de App Store voor Android of iOS of je de nieuwste versie op je telefoon hebt. In de nieuwe app is ook een aantal bugfixes toegepast.

© Pro Shots

Als je vragen hebt voor in de talkshow, stel ze dan in de comments. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.