Vertessen staat open voor vertrek: PSV'er heeft zeker drie opties

Reacties

Yorbe Vertessen vertrekt mogelijk bij PSV. De vleugelaanvaller geniet interesse van Toulouse, Union Berlin en Valencia. Naar verluidt staat de Belg open voor een transfer.

Vertessen staat open voor vertrek: PSV'er heeft zeker drie opties
© Pro Shots

Vertessen wil zijn ontwikkeling doorzetten. De aanvaller beseft dat hij daarvoor speelminuten nodig heeft. Bij PSV liggen die momenteel niet voor het oprapen. Ook bij afwezigheid van Noa Lang en Hirving Lozano maakte trainer Peter Bosz vaak een andere keuze. De oefenmeester koos regelmatig voor concurrent Malik Tillman.

In de zomer was ook al interesse in Vertessen. Toen ging de aanvaller voor zijn kans bij PSV. Bosz sprak afgelopen week op het trainingskamp nog uit zijn spelersgroep in tact te willen houden, maar moet nu vrezen voor het vertrek van een van zijn spelers. 

Afgelopen seizoen werd Vertessen nog door PSV verhuurd. Ook toen vond hij - tijdelijk - de uitgang. Het Belgische Union Sint-Gillis bood Vertessen onderdak. In zijn vaderland kwam hij in een halfjaar tot twintig officiële wedstrijden. Nu bieden Union Berlin, Toulouse en Valencia een drietal opties voor een stap naar een nieuwe competitie.

Voor PSV staat de teller van Vertessen momenteel op 97 officiële duels. Hij scoorde zeventien keer voor de Eindhovenaren.

Vervanger
Overigens lijkt PSV al bezig met een vervanger voor Vertessen. Volgens Fabrizio Romano moeten daarvoor zaken gedaan worden met Manchester United. Facundo Pellistri zou gehuurd moeten worden van de Britse topclub.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.