Verrassende wending in loopbaan van Jeremain Lens

Reacties

Jeremain Lens is op weg naar een verrassend nieuw hoofdstuk van zijn carrière. L'Équipe heeft begrepen dat Versailles druk bezig is met de komst van de 34-voudig Oranje-international. Deze club is komend seizoen actief op het derde niveau van Frankrijk, de Championat National.

Verrassende wending in loopbaan van Jeremain Lens
© Pro Shots

Lens zit momenteel zonder club, na zijn vertrek bij Besiktas, en kan volgens de berichtgeving voor twee jaar tekenen bij Versailles. Deze club verraste vorig seizoen nog door de halve finales van het Franse bekertoernooi te halen. Versailles speelde toen nog op het vierde niveau, maar is inmiddels gepromoveerd naar de derde trede. Les Bleus worden financieel gesteund door een investeerder en willen zo snel mogelijk doorstoten naar het profniveau. Lens moet daarbij gaan helpen.

Voor de inmiddels 34-jarige Lens kan Versailles de negende werkgever uit zijn carrière worden. De aanvaller kwam eerder uit voor AZ, NEC, PSV, Dynamo Kiev, Sunderland, Fenerbahçe, Besiktas en Karagümrük. Vorig seizoen werd hij door Besiktas al een heel jaar niet meer ingezet. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.