Verhitte Ronaldo-discussie laait weer op: 'Dat soort mensen praten over Cristiano?'

Reacties

Cristiano Ronaldo snoerde zijn critici donderdag de mond door Manchester United met zijn 800ste en 801ste doelpunt van zijn carrière langs Arsenal te schieten. Niet alleen zijn doelpunten, ook het arbeidsethos van de Portugese superster sprong in het oog.

Verhitte Ronaldo-discussie laait weer op: 'Dat soort mensen praten over Cristiano?'
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 2
Arsenal
Arsenal

De positie van Ronaldo is al wekenlang onderwerp van gesprek in de Engelse pers. Er worden vraagtekens gezet bij de honger van de 36-jarige aanvaller, die onder andere moeite zou hebben met het hoge druk zetten. Dat leidde na het gelijkspel tegen Chelsea al tot een verhitte discussie tussen Jamie Carragher en United-icoon Roy Keane. Patrice Evra gooide na de overwinning op Arsenal nog wat extra olie op het vuur.

De voormalig ploeggenoot van Ronaldo sloeg bij Amazon Prime Video terug naar Carragher. 'Er wordt veel over hem gesproken en dat begrijp ik niet. Sommige spelers, zoals Jamie Carragher... Hij speelde denk ik 775 wedstrijden, terwijl Cristiano na vandaag op 801 doelpunten staat. En dat soort mensen praten over Cristiano? Ik snap de haat niet. Sommige mensen staan op en willen gewoon over Cristiano praten.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Vastberadenheid en dedication
Alan Shearer, topscorer aller tijden van de Premier League, was op het kanaal vol lof over Ronaldo. 'Wat Ronaldo doet, is ongelooflijk. Je moet deze cijfers in perspectief plaatsen... 801 goals! Je moet gewoon gaan zitten, 'wow' zeggen en applaudiseren. Zijn vastberadenheid en dedication zijn ongelooflijk. Om te blijven presteren op het niveau dat hij doet, is gewoon fenomenaal.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.