Verbannen Kruse reageert op definitief besluit Wolfsburg: 'Altijd alles gegeven'

Reacties

Max Kruse heeft op Instagram gereageerd op het besluit van VfL Wolfsburg-trainer Niko Kovac om hem buiten de selectie te zetten. Kovac liet zaterdag weten dat de voormalig Duits international niet meer in actie zal komen voor Die Wölfe.

Verbannen Kruse reageert op definitief besluit Wolfsburg: 'Altijd alles gegeven'
© Pro Shots

Zonder de 34-jarige Kruse boekte Wolfsburg zaterdag tegen Eintracht Frankfurt de eerste competitiezege van het seizoen. Kovac deed in Frankfurt geen beroep op de routinier, die volgens de Kroaat vanwege een gebrek aan discipline uit de selectie is gezet en ook niet meer hoeft te rekenen op speeltijd.

Zowel Kovac als sportief directeur Marcel Schäfer geeft aan dat er geen weg meer terug is voor Kruse. In januari haalde Wolfsburg de flamboyante aanvaller als opvolger van Wout Weghorst, die naar Burnley verhuisde. De huidige werkgever van Micky van de Ven nam Kruse voor vijf miljoen euro over van Union Berlin en legde hem tot volgend jaar zomer vast.

Toekomst Kruse
Vorig seizoen was de veertienvoudig international nog goed voor zeven doelpunten in veertien duels. 'Ik respecteer de mening van de coach', reageert Kruse op Instagram. 'Blijkbaar zou ik me niet langer met de club kunnen identificeren, maar iedereen die mij kent, weet dat ik in de afgelopen tien of twaalf jaar als prof altijd alles heb gegeven voor de clubs waarvoor ik speelde.'

'Zolang ik kan blijven trainen en mijn wedstrijden kan spelen zal ik dat ook blijven doen. Ik kwam in januari naar Wolfsburg om het team te helpen en ik denk dat ik dat in de tweede seizoenshelft heb gedaan', aldus Kruse, die nog niet denkt aan een einde van zijn carrière. 'Ik bepaal zelf wanneer mijn tijd in de Bundesliga voorbij is. Niemand anders beslist dat voor mij.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.