Veelbelovende voorbereiding eindigt in tegenvaller voor United-talent

Reacties

Manchester United-talent Kobbie Mainoo mist de start van het nieuwe Premier League-seizoen. De achttienjarige middenvelder heeft een enkelblessure opgelopen tijdens het oefenduel met Real Madrid.

Veelbelovende voorbereiding eindigt in tegenvaller voor United-talent
© Pro Shots

Mainoo kreeg tegen Real een basisplaats van Erik ten Hag, maar moest de strijd staken nadat de Braziliaanse aanvaller Rodrygo ongelukkig op zijn been terecht kwam na een tackle van United-middenvelder Casemiro. Onderzoek heeft uitgewezen dat de Engelse jeugdinternational voorlopig aan de kant staat. Volgens de eerste berichten zou het wel eens twee maanden kunnen duren voordat Mainoo weer fit is.

Het is een flinke tegenvaller voor Mainoo, die in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een serieuze kans kreeg van Ten Hag op het middenveld. Afgelopen seizoen maakte de zelfopgeleide middenvelder onder de Nederlandse trainer al zijn debuut in de hoofdmacht van The Red Devils. De verwachting is wel dat United zich deze zomer op het middenveld nog gaat versterken. Zo is er serieuze belangstelling voor Sofyan Amrabat.

Ma 14 aug. 2023

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.