Ten Hag legt het af tegen efficiënter Real Madrid bij United-debuut Onana

Reacties

Manchester United is tijdens de tour door de Verenigde Staten opnieuw tegen een nederlaag aangelopen.

Ten Hag legt het af tegen efficiënter Real Madrid bij United-debuut Onana
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
2 - 0
Manchester United
Manchester United

Na de zege op Arsenal en de uitglijder met een B-team tegen Wrexham, volgde in de nacht van woensdag op donderdag (Nederlandse tijd) een verliespartij tegen Real Madrid.

Jude Bellingham en Joselu hadden beiden het genoegen hun eerste doelpunt voor De Koninklijke te maken. Bellingham kwam deze zomer voor meer dan honderd miljoen euro over van Borussia Dortmund, terwijl routinier Joselu (33) op huurbasis overkwam van het gedegradeerde Espanyol.

Qua kansen hielden beide ploegen elkaar behoorlijk in evenwicht in het NRG Stadium in Houston. André Onana, die voor het eerst zijn opwachting maakte onder de lat bij Manchester United, moest al na vijf minuten de bal uit het net vissen toen hij ver uit zijn doel kwam en Bellingham de bal kundig over de ex-Ajacied stiftte.Kort voor tijd maakte Real definitief het verschil met een prachtige treffer. Uit een voorzet van Lucas Vázquez was het Joselu die met een zeer fraaie omhaal zijn visitekaartje afleverde.

Erik ten Hag speelt zondagnacht nog in Las Vegas tegen Borussia Dortmund om vervolgens terug te keren naar Engeland. The Mancunians trappen het Premier League-seizoen op 14 augustus af met een thuiswedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers. Real oefent nog tegen Barcelona (zaterdag) en Juventus (nacht van woensdag op donderdag) alvorens op 12 augustus La Liga te openen tegen Athletic Bilbao.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.