Van Persie volgt El Ahmadi op als Feyenoord-captain

Reacties

Robin van Persie draagt komend seizoen de aanvoerdersband bij Feyenoord. Hij is daarmee als captain de opvolger van de vertrokken Karim El Ahmadi.

Van Persie volgt El Ahmadi op als Feyenoord-captain

Door de transfer van laatstgenoemde naar Ittihad FC was het nog de vraag wie de nieuwe aanvoerder van de Rotterdammers zou worden. Ook de teruggekeerde Jordy Clasie was een serieuze kandidaat. De spelmaker is nu benoemd tot reserve-captain.

Van Persie staat voor zijn eerste volledige seizoen sinds zijn terugkeer bij Feyenoord. De nu 34-jarige aanvaller kwam in januari van dit jaar transfervrij over van Fenerbahçe en kwam in de tweede seizoenshelft nog tot twaalf Eredivisie-optredens voor de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Voor Feyenoord begint het seizoen zaterdag officieel met de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Landskampioen PSV is dan de tegenstander. De bekerwinnaar begint op 12 augustus aan het nieuwe Eredivisie-seizoen met een uitwedstrijd tegen De Graafschap.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.