Van Persie klaagt niet na bekerechec: 'Mijn carrière is al een prijs op zich'

Reacties

Robin van Persie is bezig aan zijn laatste maanden als profvoetballer, maar de aanvoerder van Feyenoord neemt na de uitschakeling in de strijd om de TOTO KNVB-beker afscheid zonder prijs. Daar treurt de spits niet om.

Van Persie klaagt niet na bekerechec: 'Mijn carrière is al een prijs op zich'

'De beker winnen met Feyenoord zou een geweldige afsluiter zijn, maar hoe dan ook neem ik afscheid met een glimlach', zei Van Persie in een interview met VI tijdens de afgelopen winterstop. Die glimlach was er nog steeds, ook na de 0-3 nederlaag tegen Ajax. 'Natuurlijk ben je teleurgesteld in het resultaat, maar ik heb finales gewonnen, finales verloren. Ik ben dankbaar en trots, mijn carrière is een prijs op zich', stelt Van Persie voor de camera van FOX Sports.

De teleurstelling overheerst dus niet, aldus Van Persie. 'Ik zie het breder. Ik ben teruggekomen naar Feyenoord en voor mij was het een positieve ervaring. Je wint samen en je verliest samen, ik ga er nu nog even van genieten.'

Voor Feyenoord rest na de uitschakeling in de beker alleen nog de strijd in de Eredivisie. De Rotterdammers staan derde, maar de voorsprong op nummer vier AZ bedraagt slechts drie punten. Aanstaande zaterdag speelt Feyenoord in de Eredivisie thuis tegen FC Emmen.

VI's Martijn Krabbendam na Feyenoord - Ajax.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.