Van Nistelrooij hakt knoop door: Drommel eerste keus in bekertoernooi

Reacties

Joël Drommel staat dinsdag tijdens het bekerduel met Sparta Rotterdam onder de lat bij PSV. Trainer Ruud van Nistelrooij liet maandag weten dat Drommel ook eventuele volgende wedstrijden in de strijd om de TOTO KNVB-Beker de eerste keus is onder de lat.

Van Nistelrooij hakt knoop door: Drommel eerste keus in bekertoernooi
© Pro Shots
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam
1 - 2
PSV
PSV

Van Nistelrooij blikte op een persconferentie vooruit op de bekerwedstrijd tegen Sparta en gaf daarbij aan dat Drommel zijn 'bekerkeeper' is. 'Ik kijk naar onze selectie en vind het ook belangrijk om andere jongens te laten spelen', zei Van Nistelrooij. 'Joël is een topprof. We vinden hem een hele goede keeper en geloven in zijn ontwikkeling en hoe hij zichzelf opstelt.'

De 26-jarige keeper kwam sinds de zomerse entree van Benítez één keer in actie voor PSV. In de Europa League-uitwedstrijd tegen FK Bodø/Glimt maakte Drommel zijn opwachting. Vorig seizoen kwam de ex-doelman van FC Twente nog in 47 officiële duels in actie voor PSV. 'We hebben voor de competitie al aan Benítez verteld dat Joël in de bekerwedstrijden zou gaan keepen. Joël is voor ons ook een eerste keeper, alleen heeft hij die lijn bij PSV nog niet kunnen doortrekken. Maar we weten dat hij het niveau aankan', aldus Van Nistelrooij.

Drommel speelde in de vorige jaargang ook vier bekerwedstrijden, maar moest voor de gewonnen finale tegen Ajax zijn basisplaats afstaan aan Yvon Mvogo. PSV speelde zaterdag in de competitie ook al tegen Sparta en wist de Rotterdammers in het Philips Stadion niet over de knie te leggen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.