Van Marwijk neemt Jones en Cahill op in voorselectie WK

Reacties

Bert van Marwijk heeft maandagnacht zijn voorselectie voor het WK 2018 bekendgemaakt. De 65-jarige Nederlander heeft in totaal 32 spelers opgenomen in zijn voorlopige lijst.

Van Marwijk neemt Jones en Cahill op in voorselectie WK

Feyenoord-doelman Brad Jones is één van de gelukkigen. De 36-jarige keeper speelde in maart tegen Colombia, maar speelt onder Van Marwijk in principe een rol als reservedoelman achter Mathew Ryan van Brighton & Hove Albion.

Jones kwam dit seizoen in de Eredivisie 31 keer in actie voor Feyenoord. In die wedstrijden incasseerde hij 35 treffers. De ervaren keeper heeft vier interlands voor Australië achter zijn naam. De 38-jarige Tim Cahill heeft ook een plekje in de selectie, net als voormalig Eredivisie-spelers Nikita Rukavytsya, Tomi Juric en Trent Sainsbury.

Australië speelt begin juni oefenduels met Tsjechië (1 juni) en Hongarije (9 juni). Op 16 juni beginnen The Socceroos het WK met een wedstrijd tegen Frankrijk. Denemarken en Peru zijn de andere landen in Groep C van het toernooi in Rusland.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.