Van Leer naar Ajax: 'Liever met dan tégen ze spelen'

Reacties

Ajax heeft de transfer van doelman Benjamin van Leer afgerond. Zoals verwacht tekent de goalie een vierjarig contract in Amsterdam, tot de zomer van 2021. Van Leer komt over van Roda JC, waar hij afgelopen seizoen indruk maakte onder de lat.

Van Leer naar Ajax: 'Liever met dan tégen ze spelen'

De 25-jarige Van Leer kan zijn geluk niet op na het officieel worden van zijn overstap. 'Ik ben heel blij, trots en heel dankbaar dat ik vanaf vandaag voor deze club mag uitkomen. Voor mij was het meteen duidelijk dat ik naar Ajax wilde. Voor deze club wíl je gewoon spelen. Ik wilde graag met Ajax spelen in plaats van tégen Ajax spelen', is de eerste reactie van de goalie op de website van zijn nieuwe werkgever.

Van Leer stond afgelopen seizoen met Roda twee keer tegenover Ajax, in die duels kreeg hij vier doelpunten om de oren. De doelman is de opvolger van de naar PEC Zwolle vertrokken Diederik Boer. In Kerkrade wordt Van Leer de overstap gegund. Technisch directeur Harm van Veldhoven op de website van Roda JC: 'Natuurlijk hadden we hem het liefst nog een jaar bij Roda JC gezien, maar Benjamin krijgt hiermee de verdiende bekroning op een geweldig seizoen en de fantastische ontwikkeling die hij de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.