Van Hintum verklapt plannen met Linssen in komisch interview met Linssen

Reacties

Vitesse gaat er alles aan doen om Bryan Linssen ervan te overtuigen toch langer in Arnhem te blijven. Dat vertelde technisch directeur Marc van Hintum donderdag op het clubkanaal, terwijl de aanvaller zelf hem nota bene interviewde.

Van Hintum verklapt plannen met Linssen in komisch interview met Linssen
© Pro Shots

Linssen liep voor de gelegenheid op eigen initiatief een dagje mee op de media-afdeling van Vitesse. En zo kon het gebeuren dat de aanvoerder en de technisch directeur van de club tijdens een meer dan zeven minuten durend interview in een komische situatie terecht kwamen. Het begon al toen Van Hintum grapte dat er in de winterse transferperiode tot zijn verrassing geen aanbiedingen binnen waren gekomen voor 'onze twee topspelers, Bryan Linssen en Matavz. Maar daar is niet veel van gekomen!', zei hij lachend.

Daarmee was de komische situatie nog niet voorbij, want vervolgens vroeg Linssen naar de spelers met de aflopende contracten. En daar hoort hij zelf dus bij. In december zei de 29-jarige aanvoerder van de Arnhemmers nota bene dat hij al heeft besloten na dit seizoen te vertrekken. Van Hintum legt zich er niet bij neer. 'Met Bryan Linssen en zijn agent hebben we binnenkort een gesprek. We zullen alles uit de kast trekken om hem te behouden', antwoordde hij, met de speler in kwestie dus tegenover zich.

'Een speler die per seizoen minimaal vijftien doelpunten maakt, is natuurlijk exceptioneel in de Eredivisie', vervolgde Van Hintum, om daarna met een grijns te stellen dat de club goede hoopt heeft Linssen te kunnen behouden. 'Omdat de signalen vanuit de speler zelf dusdanig zijn dat-ie bij ons gaat blijven', aldus de td, die zijn lachen daarna echt niet meer kon inhouden. Tot slot zei Van Hintum op serieuzere toon dat Remko Pasveer wil praten over de verlenging van zijn contract. Bij Tim Matavz wordt lastiger.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.