Van Drongelen hevig ontdaan na fout tegen aartsrivaal

Reacties

Rick van Drongelen kon maandagavond wel door de grond zakken van schaamte. De verdediger verloor met Hamburger SV de uitwedstrijd tegen aartsrivaal FC Sankt Pauli en speelde een ongelukkige rol met een eigen doelpunt.

Van Drongelen hevig ontdaan na fout tegen aartsrivaal

Van Drongelen werkte de bal in de tweede helft knullig achter zijn eigen doelman na een indraaiende vrije trap. De Nederlander rekende zich het doelpunt zwaar aan. 'Wie mij goed kent, weet dat ik hier vannacht heel slecht door slaap', sipte Van Drongelen na afloop in gesprek met BILD.

'Na die fout kon ik mezelf wel van kant maken. Ik had mijn tegenstander in de rug, was met hem bezig en probeerde de bal weg te schieten. Dat móest ook. Maar het zag er allemaal niet goed uit en dat reken ik mezelf aan', aldus Van Drongelen, die bezig is aan zijn derde seizoen in Hamburg.

De nederlaag tegen de stadgenoot was de eerste van HSV in dit seizoen. De club staat nog wel tweede op de ranglijst in de 2.Bundesliga. Vorig seizoen finishte het als vierde, één punt achter de plek die rechtgeeft op deelname aan de play-offs.

2. Bundesliga

Stand 2. Bundesliga 2019/2020

Duitsland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arminia Bielefeld
34
18
14
2
65-30
+35
68
2
VfB Stuttgart
34
17
7
10
62-41
+21
58
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Hamburger SV
Meer over Hamburger SV
Meer 2. Bundesliga
Meer over 2. Bundesliga
Meer R. van Drongelen
Meer over R. van Drongelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.