Van den Brom ziet CL-voorrondewedstrijd onderbroken worden door vogel

Reacties
Van den Brom ziet CL-voorrondewedstrijd onderbroken worden door vogel
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De wedstrijd tussen Lech Poznan en Qarabag in de eerste voorronde van de Champions League werd dinsdagavond onderbroken door een ongenode gast. Halverwege de eerste helft moest een vogeltje verwijderd worden van het veld.

Het vogeltje was het veld op gekomen in Stadion Poznań en wilde daar ogenschijnlijk niet meer van af. Een aanwezige fotograaf besloot het veld te betreden met een kartonnen doos, om daarmee de vogel te vangen en die vrij te laten buiten het veld. De fotograaf werd al snel geholpen door Mikael Ishak, de aanvoerder van Lech Poznan.

Ze waren uiteindelijk succesvol, waardoor de wedstrijd na de korte onderbreking hervat kon worden. Later in de eerste helft maakte Ishak zelf het enige doelpunt van de wedstrijd, waarmee het Lech Poznan van John van den Brom een eerste stap zette richting de tweede voorronde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.